فناس(فناوری سرعت)

فناس(فناوری سرعت)

(Speed ​​technology)Fanas
فناس(فناوری سرعت)

فناس(فناوری سرعت)

(Speed ​​technology)Fanas

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی


کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
تحقیق درباره کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
مقاله درمورد کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
فناوری نانو
نانو
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 3709 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تعداد صفحه:  53

نوع فایل:  Word 

فرمت فایل:  docx 

***  قابل ویـرایش

 

 


فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                          صفحه

چکیده                                                                                                                                                             1

فصل اول

معرفی فناوری نانو

1- 1- مقدمه                                                                                                                                                  3

1-2- تعریف فناوری نانو                                                                                                                              4

1-3- تاریخچه فناوری نانو                                                                                                                           6

1-4- فناوری نانو در دوران باستان                                                                                                              6

1-5- فناوری نانو در زمان مدرن                                                                                                                 8

1-6- روش ساخت تجهیزات در فناوری نانو                                                                                          13

1-7- مواد نانو                                                                                                                                             15

1-8- کاربردهای فناوری نانو                                                                                                                    17

فصل دوم

کاربردی فناوری نانو  در کشاورزی و صنایع غذایی

2-1- مقدمه                                                                                                                                                 23

2-2- کاربرد نانو در کشاورزی                                                                                                                25

2-2-1- استخراج DNA از گیاهان با کیت نانومغناطیسی                                                                    25

2-2-2-  افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانوکودهای شیمیایی                                                            25

2-2-3-  صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپرجاذب                        27

2-2-4- افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی                   29

2-3- کاربرد نانو در ماشین آلات و تجهیرات صنایع غذایی                                                                 31

2-4- کاربرد نانو در فرآوری مواد غذایی                                                                                               33

2-5- نقش فناوری نانو در پردازش غذا                                                                                                   33

2-6- نقش فناوری نانو در تثبیت و پوشش دهی آنزیم ها                                                                     33

2-7- نقش فناوری نانو در امولسیون های مواد غذایی                                                                           34

2-8-  نقش فناوری نانو در سنتز غذا                                                                                                        36

2-9- نقش فناوری نانو در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی                                                            36

2-10- نقش فناوری نانو در فیلتراسیون                                                                                                    37

2-11- رویکردهای دستکاری مواد در مقیاس نانو                                                                                 37

2-11-1- تولید نانو مواد                                                                                                                           37

2-11-2- آسیاب کردن                                                                                                                            38

2-11-3- هموژنیزه کردن                                                                                                                         39

2-12- فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی                                                                                         39

2-13- نانوکامپوزیت های پلیمری غیر قابل نفوذ                                                                                    39

2-14- نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره، مس، تیتانیوم و خواص ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی                                                                                                                   40

2-15- نائو سنسورها و بسته بندی های هوشمند                                                                                      42        

2-16- بسته بندی های بهبود یافته با فناوری پلاسمای سرد                                                                    42

2-17- کاربرد نانو در نگهداری و انبارداری مواد غذایی                                                                      43

2-17-1- اعلام انقضای مواد غذایی با نانو برچسب هوشمند                                                                43

2-17-2- آئروژل ها، بهترین عایق حرارتی                                                                                             44

نتیجه گیری                                                                                                                                                   46

منابع                                                                                                                                                              47

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                                          صفحه

شکل 1-1: مقایسه ابعاد نانو، میکرو و ماکرو                                                                                              5

شکل 1-2: جام شیشه‌ای در موزه انگلستان.                                                                                                6

شکل 1-3:  ظرف سرامیکی رنگارنگ درخشنده                                                                                      7

شکل 1-4:  شمشیر سابر دمشقی.                                                                                                                 7

شکل 1-5:  ساخت علامت تجاری شرکت IBM با استفاده از ۳۵ عدد اتم زنون                              10

شکل 1-6:  برش عرضی نانولوله کربنی چند لایه                                                                                    10

شکل 1-7:  خودرو در ابعاد نانو که با افزایش دما بر سطح طلا حرکت می‌کند.                                12

شکل 1-8:  دو روش کلی برای ساخت مواد نانو                                                                                    15

شکل 1-9:  مواد نانو صفر، یک، دو و سه بعدی                                                                                     17

شکل 1-10: طراحی آزمایشگاه کاملی برای تشخیص ژن با استفاده از فناوری نانو                            19

شکل 1-11: حسگر نانو برای شناسایی گازهای شیمیایی بر اساس تغییر در مقاومت مدار                 20

 

 

 

 

چکیده

 فناوری نانو به عنوان یک فناوری نوین در توسعه بسیاری از عرصه های علمی و صنعتی، توانسته است به خوبی جایگاه خود را در علوم کشاورزی و صنایع وابسته آن به اثبات برساند و امروزه بیشتر کاربردهای نانو در این عرصه تجاری سازی شده است. مقاله حاضر، یک مقاله مروری است و با توجه به اطلاعات گردآوری شده، کاربرد نانو در صنعت غذا، در ۵ بخش کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات، فراوری، بسته بندی و انبارداری تنظیم گردیده است. مورد مطالعه این تحقیق شرکت صنایع غذایی سحر همدان می باشد و مطالب متناسب با فرایندهای موجود در این شرکت جمع آوری شده است. استخراج DNA از گیاهان، افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانو کودهای شیمیایی، صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپر جاذب و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی از کاربردهای نانو در کشاورزی است، همچنین فناوری تائو میتواند در پردازش غذاء در تثبیت و پوشش دهی آنزیم هاء در امولسیون های مواد غذایی، نقش فناوری نانو در سنتز غذاء در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی، در فیلتراسیون و رویکردهای دستکاری مواد نفش داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

معرفی فناوری نانو 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- 1- مقدمه

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله مقالاتی درباره فناوری نانو، تلاش می‌کنیم شما را با مفاهیم کلی و ابتدایی این علم آشنا کنیم و کاربردهای نوین این فناوری در شاخه‌های گوناگون علم را بررسی کنیم تا شما بتوانید از آن در زندگی و کار خود استفاده کنید.

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

دانلود ترجمه مقاله فناوری پوشش و سطوح تاثیر ضخامت پوششی بر مکانیسم های تغییر شکل در فولاد PVD با پوشش قلع


ترجمه مقاله فناوری پوشش و سطوح تاثیر ضخامت پوششی بر مکانیسم های تغییر شکل در فولاد PVD با پوشش قلع

ترجمه این مقاله در 21 صفحه ورد است فایل دانلودی مقاله پس از خرید شامل فایل ورد و پی دی اف ترجمه و فایل اصلی مقاله به زبان انگلیسی است

دانلود ترجمه مقاله فناوری پوشش و سطوح تاثیر ضخامت پوششی بر مکانیسم های تغییر شکل در فولاد PVD با پوشش قلع

قلع
نانوایندتیشن
اف آی بی
تی ای ام
تنش برشی درون استوانه ای
ترجمه مقاله
ترجمه مقاله انگلیسی به فارسی
ترجمه مقاله فناوری پوشش و سطوح تاثیر ضخامت پوششی بر مکانیسم های تغییر شکل در فولاد PVD با پوشش قلع
دسته بندی مواد و متالوژی
فرمت فایل zip
حجم فایل 10639 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

a b s t r a c t
Article history:
Keywords:
TiN
Nanoindentation
FIB
TEM
Intercolumnar shear stress
The deformation mechanisms of a range of TiN coatings with different thicknesses, deposited on a V820 steel
substrate following nanoindentation were characterized using focused ion beam (FIB) cross-sectioning and
imaging, as well as cross-sectional transmission electron microscopy (TEM) of the indented region. Four TiN
coatings were examined, including a cathodic arc evaporation (CAE) coating with a thickness of ∼0.7 μm and
low voltage electron beam (LVEB) evaporation coatings with thicknesses of ∼2.0, ∼3.7 and ∼4.0 μm. Based
on a model developed by Xie et al., the intercolumnar shear stresses were calculated to be approximately
2.20, 3.05, 3.50 and 3.55 GPa in the ∼0.7, ∼2.0, ∼3.7 and ∼4.0 μm thick TiN coatings respectively, that is,
increasing as the coating thickness increases. Columnar cracking and shear steps at the coating/substrate
interface were observed more frequently in the thinner TiN coatings indicated that these coatings deformed
predominantly by shear along the columnar grain boundaries. In contrast, inclined cracking was the more
dominant fracture type in the thicker TiN coatings. It is suggested that increased grain boundary strength
occurs together with a lack of direct crack path along the grain boundaries through the thicker coatings due
to the more equiaxed grain structure. Clearly, the grain structure and/or thickness of the TiN coating play a
highly significant role in the deformation mechanisms

ترجمه چکیده مقاله به زبان فارسی:

چکیده

مکانیسم های تغییر شکل، طیف وسیعی از پوشش­های قلع با ضخامتهای مختلف، در یک فولاد V820 ذخیره شدند که با استفاده از تصویرسازی و برش متقابل (FIB) پرتوی یونی، همچنین میکروسکوپ الکترونی انتقال برش متقابل (TEM) از ناحیه فاصله­دار مشخص شدند. چهار پوشش قلعی مورد بررسی قرار گرفتند، که شامل پوشش تبخیر قوس کاتدی (CAE) با ضخامت ~0.7 μm و پوشش­های تبخیر پرتو الکترونی ولتاژ پایین (LVEB) با ضخامت ~2.0، ~ 3.7 و ~ 4.0  μm هستند. براساس یک مدلی که بوسیله زی و همکاران توسعه یافته.، تنش­های برشی درون استوانه­ای به صورت تقریبی 2.20، 3.05، 3.50 GPa  به ترتیب در پوشش­هایی با ضخامتهای قلعی ~ 0.7، ~ 2.0، ~ 3.7 و ~ 4.0 μm محاسبه شدند. بدن معنا که افزایش به صورت ضخامت پوششی افزایش می­یابد. شکستگی استوانه­ای و مراحل پوششی در رابط پوشش/بستر، اغلب در پوشش­های قلعی نازکتر مشاهده شدند که این پوشش­ها عمدتاً توسط برشی در مرز دانه­های استوانه­ای تغییر شکل یافتند. در مقابل، شکاف انحرافی تمایل بیشتری به نوع شکاف غالب در پوشش­های قلعی ضخیمتر دارد. پیشنهاد می شود که قدرت مرز دانه­ای افزایش یافته با کمبود مسی شکاف در امتداد مرزهای دانه ای از طریق پوشش­های ضخیمتر رخ می دهد که منجر به تغییر شکل آهسته و پیوسته ساختار دانه­ای می­شود. به وضوح، ساختار دانه ای و/یا ضخامت پوشش قلع نقش قابل توجهی در مکانیسم های تغییر شکل ایفا می کنند.

دانلود ترجمه مقاله فناوری پوشش و سطوح تاثیر ضخامت پوششی بر مکانیسم های تغییر شکل در فولاد PVD با پوشش قلع

دانلود تحقیق کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران به فرمت ورد و قابل ویرایش


دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 73 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران

دانلود تحقیق کاربرد فناوری نانو در مهندسی عمران به فرمت ورد و قابل ویرایش

دانلود پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین


پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین

پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین در 132 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین

دانلود پاورپوینت نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین
پاورپوینت نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین
نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین
نقش فناوری اطلاعات
نقش کارآفرینی
در توسعه مجمع خیرین
نقش فناوری اطلاعات در توسعه مجمع خیرین
نقش کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین
چه عواملی دانایی را افزایش می دهد؟
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1688 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 132

پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین در 132 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


نشانگرهای اقتصاد دانایی (1)

•جواز امتیاز علمی( پنتت) داده شده به ساکنان(میلیون نفر)

• درآمد حاصل از حق امتیازات و مجوزهای علمی به ازای دلار برای هر یک هزار نفر

• تعداد بهره گیران از اینترنت در هر هزار نفر


نشانگرهای اقتصاد دانایی (2)

• •سهم صادرات فنّاوری عالی از کل صادرات صنعتی – صنایع فنّاوری عالی: به صنایعی گفته می شود که بیش از 4 درصد از گردش مالی خود را صرف تحقیق و توسعه می‌کند.

    ( فنّاوری ارتباطات و اطلّاعات،  داروسازی)

–صنایع فنّاوری متوسط: به صنایعی گفته می شود که بین 1 الی 4 درصد از گردش مالی خود را صرف تحقیق و توسعه می‌کند.

    ( خودرو، شیمیایی)


چه عواملی دانایی را افزایش می دهد؟

•سرمایه انسانی

•فنّاوری ارتباطات و اطلّاعات

•شکل گیری فرایند نوآوری

•سرعت عمل در نوآوری

•تبدیل هر چه سریعتر ایده به محصول و خدمات

•عرضه آن نه در سطح محلی یا منطقه‌ای،  بلکه در سطح جهانی

 

 

دانلود پاورپوینت بررسی نقش فناوری اطلاعات و کارآفرینی در توسعه مجمع خیرین

دانلود مقاله نقش فناوری اطلاعات در کارآفرینی دیجیتال

مقاله نقش فناوری اطلاعات در کارآفرینی دیجیتال

جهان در سال‌های اخیر شاهد انقلاب اطلاعات وارتباطات بوده و تحولات اجتماعی عظیمی در آن به وجود آمده است، به طوری که در اثر این تحولات، قرن جاری به نام فناوری اطلاعات و ارتباطات به ثبت رسیده است در عصر اطلاعات و ارتباطات سطح بینش و آگاهی مردم افزایش یافته وکلیة فعالیت‌های جمعیت رو به انفجار دنیا با مزیتهای این عصر، در قالب شبکه‌های ارتباطی به تعادل ر

دانلود مقاله نقش فناوری اطلاعات در کارآفرینی دیجیتال

نقش فناوری اطلاعات در کارآفرینی دیجیتال
فناوری اطلاعات
کارآفرینی دیجیتال
کارآفرینی
اطلاعات
ارتباطات
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 351 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

جهان در سال‌های اخیر شاهد انقلاب اطلاعات وارتباطات بوده و تحولات اجتماعی عظیمی در آن به وجود آمده است، به طوری که در اثر این تحولات، قرن جاری به نام فناوری اطلاعات و ارتباطات به ثبت رسیده است. در عصر اطلاعات و ارتباطات سطح بینش و آگاهی مردم افزایش یافته وکلیة فعالیت‌های جمعیت رو به انفجار دنیا با مزیتهای این عصر، در قالب شبکه‌های ارتباطی به تعادل رسیده و کنترل شده است.در این عصر دنیا دهکده‌ای متصل است که افراد آن در هر لحظه که بخواهند به هر گوشه آن می‌توانند مسافرت کنند، از اخبار آن مطلع شوند و یا بدان جا پیغام بفرستند.žاینترنت، تلفن‌همراه، محاسبات ‌بی‌سیم، نرم‌افزار و سخت‌افزار، هوش مصنوعی و … پدیده‌های این عصر هستند.فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کلیه فعالیت‌های اجتماعی از جمله کارآفرینی اثرگذاشته و در بسیاری از آنها تحولات اساسی بوجود آورده است.  امروزه کارآفرینی به شدت به بسترهای فناوری اطلاعات وابسته است و از آن بهره زیادی می‌گیرد. شاید اغراق نباشد اگر کارآفرینی مدرن بدون فناوری اطلاعات را امری غیرممکن بدانیم . از سوی دیگر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات خود مرهون کارآفرینی است.

دانلود مقاله نقش فناوری اطلاعات در کارآفرینی دیجیتال